Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comunicació

Ràdio Sant Quirze estrena nou web

El mitjà estrena un nou portal més intuïtiu, més accessible i més interactiu


Ràdio Sant Quirze estrena nou web

Ràdio Sant Quirze (90.9 FM), coincidint amb l’arrencada de la seva 11a temporada, estrena nou web. La principal novetat és que en la pàgina d’inici la ciutadania trobarà un entorn més intuïtiu per interactuar amb els continguts més recents del mitjà: els últims programes emesos, les notícies publicades i les piulades més recents a Twitter. A més a més, el nou web permet escoltar l’emissió en directe fent clic al reproductor que es troba situat a la part inferior de la pantalla i que és compatible amb els principals navegadors d’Internet. L’emissió en línia a través del nou web funciona també en qualsevol dispositiu mòbil i tauletes tàctils, en els quals el web s’adapta perfectament a les característiques de la pantalla per a una millor interacció amb els usuaris i usuàries. 

Entrant al web, que manté el domini www.radiosantquirze.cat, hi ha accessibles dos enllaços perquè els i les visitants es descarreguin l’aplicació per a dispositius mòbils, disponibles per a Android i IOS. A continuació, hi ha accessos directes a les xarxes socials que complementen la informació de Ràdio Sant Quirze, Youtube i Flickr, on la ciutadania gaudirà dels darrers reportatges realitzats tant en vídeo com en fotografia. La pàgina d’inici també dóna informació meteorològica de Sant Quirze, permet el visionat de l’últim reportatge editat en vídeo i les formes de contacte amb el mitjà.

Els i les oients també trobaran informació sobre els programes actualment en antena, amb l’accés als últims programes emesos, podran consultar la totalitat de notícies publicades en un entorn visual més modern i atractiu i la graella de la temporada actual. Tots aquests continguts estan preparats per ser compartits amb tan sols un clic a les principals xarxes socials per fomentar la interacció i la participació de l’audiència.

11a Temporada
Ràdio Sant Quirze, l’emissora municipal de Sant Quirze del Vallès, va començar les seves emissions el 23 d’abril de 2007. Des dels seus inicis sempre ha apostat per la producció pròpia, realitzada gràcies a l’excel•lent tasca d’un nombrós grup de veïns i veïnes del poble. En aquesta 11a temporada, la graella comptarà amb propostes consolidades com La Moixiganga, Som Solidaris, La Manada, El Mussol Verd i 1 UP Ràdio Team. La música tindrà un pes important, com és habitual, amb propostes com Donant la Nota, Noche de Jazz, En el Nom del Rock, Cabaret de Medianoche, Històries del Rock i The Black List. Els esports vindran de la mà dels equips de L’Últim Matx i Motor Clàssic Catalunya. No faltaran els espais culturals dedicats a la literatura i al cinema com el Calaix de Llibres i La Llanterna Màgica. El Sot.cat també oferirà tres espais on la participació serà la protagonista: La Plèvia, La Ràdio surt de la Ràdio i El Safareig de la Julita, que veurà la llum en aquesta temporada. La informació també tindrà un pes important en la programació amb una edició diària del Ràdio Sant Quirze Notícies per estar al dia de l’actualitat santquirzenca. Una trentena de propostes que podreu seguir a través del 90.9 FM, i descarregar-vos-les a www.radiosantquirze.cat per escoltar-les quan vulgueu i des d’on vulgueu.