Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

El Club d’Escacs Sant Quirze inicia la nova temporada

L’entitat ha obert el termini d’inscripció als diferents programes adreçats a totes les edats


El Club d’Escacs Sant Quirze inicia la nova temporada

El Club d’Escacs Sant Quirze comença la temporada 2017-18 amb un ampli programa d’activitats adreçat a públics de totes les edats.
En aquest sentit, l’entitat ha obert el termini d’inscripcions a l’Escola d’Escacs, que ofereix cursos de diferents nivells tant per a joves com per a adults que vulguin aprendre a jugar a escacs, o bé perfeccionar tècnica i estratègia.
També el club ha posat en marxa la Lliga escolar on els centres educatius del municipi poden presentar equips de diferents categories per competir entre ells. El termini d’inscripcions ja està obert i finalitza el 12 d’octubre.

Escac i Mat a l’Alzheimer
Per segon any consecutiu, el Club organitza el programa Escac i Mat a l’Alzheimer, uns tallers que es duen a terme a la residència Assís i al Casal d’Avis, i que treballa l’activitat intel•lectual de manera activa per prevenir l’aparició de la malaltia. La iniciativa, que ja va rebre una molt bona acollida l’any passat, planteja els escacs des de la perspectiva d’equip, a més de l’individual.

Trobareu tota la informació detallada dels diferents programes que ofereix el Club d’Escacs Sant Quirze al següent enllaç.