Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

El cap de setmana a SQV

La Caminada del Mussol arriba a la 16a edició sumant-se a la commemoració del Dia Mundial de l’Alzheimer


El cap de setmana a SQV

Aquest cap de setmana arriba una de les activitats esportives més esperades a Sant Quirze: la Caminada del Mussol. Una proposta que enguany celebra la seva 16a edició, i que se suma al programa de commemoració del Dia Mundial de l’Alzheimer.
 El diumenge 24 de setembre, el Club Excursionista de Sant Quirze torna a proposar un recorregut que ressegueix camins de la serra de Galliners, i permet descobrir boniques imatges dels espais naturals del municipi. La Caminada del Mussol començarà a les 9 hores, a la plaça de la Vila, i  continuarà pel carrer del Mig, avinguda d’Antoni Gaudí, carrer Llaurador fins a arribar al parc de Can Feliu, seguint la riera del Torrent de la Betzuca, Can Ponsic, camí de la Font dels Caçadors, serra de Galliners PR-C-31 i camí dels Monjos fins al mirador del Pujol Blanc. Aquest serà el punt més alt del recorregut, situat a 315 metres, on es podrà gaudir del primer avituallament. A continuació, es baixarà cap al torrent de Can Corbera, des d'on es gaudirà d’instantànies de la serra de Collserola i el Barcelonès. El recorregut tornarà a pujar fins al camí dels Monjos fins al mirador de Can Barnola, on se servirà el segon refrigeri de beguda. La caminada acabarà al torrent de Can Feliu amb la tradicional botifarrada.

En finalitzar la marxa, els participants rebran un obsequi simbòlic per commemorar el Dia Internacional de l'Alzheimer, que farà al•lusió al documental protagonitzat per l'expresident Pasqual Maragall, també afectat per aquesta malaltia.

Per  inscriure's a la Caminada, es poden adquirir els tiquets de manera anticipada als següents establiments: Agro-Consum, Bar tetería La Lila, El racó de la compra, Estanc Pau Casals, Farmàcia Tres Cantons, Espai Biker Vallès, Farmàcia Oliveras, Forn El Brioix, Forn Valls, Fruiteria Paco, Fruites Laura, Fruites i Verdures El Mas, Papereria Din A4, Pastisseria Mix, Queviures Hipocamp, Xurreria Cantarero, El Celler de la Vila.
Tanmateix, es podran adquirir tiquets de darrera hora, el mateix dia de la Caminada, abans de les 9 hores, sempre i quan no s’hagin exhaurit en la venda anticipada.

Concert de la Polifònica de Bergantiños
Demà dissabte 23 de setembre, la Societat Coral Il•lustració Artística oferirà una actuació conjunta amb la Coral Polifònica de Bergantiños, de la localitat gallega de Carballo. El concert tindrà lloc a la Parròquia de Sant Quirze i Santa Julita, a les 20.30 hores. Les persones que hi vulguin assistir hauran de portar aliments de llarga durada com llet, oli o cacau, que seran cedits a Càritas Sant Quirze.
 
Pressupostos participatius: últims dies per votar!
Us recordem que diumenge 24 de setembre, a les 12 de la nit, finalitza el termini per votar les propostes dels pressupostos participatius d’enguany. Encara hi sou a temps! Podeu votar  al següent enllaç: consultes.santquirzevalles.cat/votar-propostes-2017.

Trobareu informació de l'agenda d'activitats del municipi al següent enllaç.