Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Aprèn a fer ràdio participant en un taller d'iniciació!

Ràdio Sant Quirze i el Canya Jove t'ofereixen la possibilitat d'endinsar-te en aquest apassionant mitjà de comunicació


Aprèn a fer ràdio participant en un taller d'iniciació!

Vols aprendre a fer ràdio? El Servei de Joventut Canya Jove, conjuntament amb Ràdio Sant Quirze, impulsa un taller d’iniciació a la ràdio, adreçat al jovent del poble que estigui interessat. L’objectiu és apropar aquest mitjà de comunicació a la població més jove, a la vegada que practiqueu i apreneu la locució i redacció que aporta el context radiofònic. El director del programa 1UP i col•laborador de Ràdio Sant Quirze, Xavier Gonzàlez, és l’encarregat d’impartir les classes.

Els continguts que es treballaran durant el taller d’iniciació a la ràdio seran: el llenguatge radiofònic, el muntatge, els tipus de programes de ràdio, el guió de la ràdio, el comportament dins l’estudi, la locució i, finalment en l’última sessió, es realitzarà i s’emetrà un programa de ràdio.
 
Recordem que, arran de l’èxit que dels tallers de l’any passat, actualment existeixen dos nous programes: Musicalitza’t i l’Aibil, amb una periodicitat d’emissió fixa mensual. El programa l’Aibil continuarà aquest curs tractant temes d’interès juvenil, mitjançant debats amb els interlocutors i entrevistes a persones externes. El Musicalitza’t, presentat  per Gonzalo Castañeda, es deixarà d’emetre, ja que va ser becat  per  participar en un programa de ràdio fórmula a la cadena de Flaix Back. 
 
 
A continuació us detallem els horaris de les sessions:
 
Dies: 19, 26 d’octubre i 2 de novembre. Amb la possibilitat de donar continuïtat al taller.
Horari: de 16:30h a 18:00h 
Adreçat a: adolescents i joves d’entre 12 anys i 20 anys
Activitat gratuïta. Places limitades
Inscripcions fins al 17 d’octubre
 
Per a més informació, adreceu-vos al Servei de Joventut Canya Jove: 
Centre Cívic Can Feliu (Eduard Toldrà s/n)
93 721 68 00 ext 5600
Mòbil: 607 54 57 84
canyajove@santquirzevalles.cat