Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Les Fonts celebra la seva Festa Major del 5 al 8 d’octubre

Se suspenen els actes institucionals previstos a la programació, donada l'excepcionalitat que viu el país


Les Fonts celebra la seva Festa Major del 5 al 8 d’octubre

El proper 5 d’octubre arrenca la Festa Major de Les Fonts. Una programació que es veu alterada per l'excepcionalitat que viu el país. Per aquest motiu, se suspen la recepció ciutadana prevista per dijous al vespre. Cal remarcar que no hi haurà representació institucional per part de Sant Quirze en la resta d'actes previstos.

Un any més, la programació se centra en els actes tradicionals i populars, que compartiran espais. Unes propostes que en la majoria de casos repeteixen edició, donada la seva elevada participació. Aquest és el cas de la trobada de puntaires, el dinar popular de Festa Major, la demostració gastronòmica de paelles o el cercavila de la colla Gegantera de Les Fonts i les colles convidades. 
 
L’esport tornarà a ser present a la festa, amb la tradicional cursa popular de dissabte a la tarda, la màsterclass de zumba de divendres, o la caminada popular que se celebrarà uns dies més enllà, dijous 12 a les 9h del matí, però que també forma part del programa.
 
La discomòbil, l’actuació del grup de sevillanes i flamenc de l’APV de Les Fonts i l’exhibició dels balls de saló i l’actuació del grup “La Penúltima” posaran la nota musical aquests dies.
 
No faltaran a la cita les activitats infantils. La plaça Nova s’omplirà de cinema a la fresca, amb La Bella i la Bèstia divendres nit, el concurs infantil de dibuix o l’espectacle Kids Party Show de dissabte. El passeig de la Riera acollirà una xocolatada infantil divendres a partir de les 18 hores.
 
Trobareu totes les activitats detallades al programa de Festa Major de Les Fonts, relacionat en aquesta notícia, així com la relació d’ associacions i entitats organitzadores de cada acte.