Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

El cap de setmana a SQV

Continuen les activitats de la Setmana Cultural de la Gent Gran i altres propostes als centres escolars i els equipaments del municipi


El cap de setmana a SQV

Les activitats del cap de setmana comencen avui, amb l’homenatge de les persones nonagenàries. El Casal d’Avis acollirà, a partir de les 16.30 hores, aquest reconeixement a un total de catorze persones que enguany han assolit aquesta edat. L’acte comptarà amb la presència de la regidora de la Gent Gran, Marta Baldrich, i l’alcaldessa, Elisabeth Oliveras. De fet, ahir dijous es van lliurar els reconeixements a les persones que es troben en una residència i que, per motius de salut, no es poden desplaçar avui fins al casal.

Recordem que l’acte s’emmarca en la Setmana Cultural de la Gent Gran, que va començar dilluns amb múltiples activitats. De fet, continua demà, amb una de les propostes centrals: les Resiolimpíades. Unes proves físiques i sensorials que es desenvoluparan al gimnàs de l’Institut Sant Quirze en què hi participen les residències Verge del Carme, Assís i Llar de la Gent Gran. Serà a les 11 hores. A la tarda, Nuevos Pasos i Fundación Quetzal han col•laborat en la posada en escena de l’obra de teatre “El guaperas”, al Casal d’Avis. 
Recordeu que durant tota la setmana es pot visitar la mostra de treballs del grup de pintura del Casal. Les imatges de les activitats organitzades fins ara, en el marc de la Setmana Cultural, les trobareu en aquest enllaç.
 
Festes a les escoles
Els diferents centres escolars del municipi celebren l’inici del curs aquest cap de setmana. Escoles com El Turonet o l’Onze de Setembre, han preparat múltiples activitats durant la jornada de dissabte i diumenge, que se sumen a la d’altres centres i equipaments: xocolatades, dinars de germanor, jocs de taula... Una programació per a tota la família que s’allargarà durant tot el cap de setmana.
 
De fet, la jornada de diumenge 1 d’octubre es podrà seguir detalladament a Ràdio Sant Quirze, amb butlletins horaris, també al seu web: www.radiosantquirze.cat, a les xarxes socials i l’app de la ràdio.
 
Consulteu els detalls de les activitats a l'agenda municipal.