Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Via Pública

L'aparcament de l'estació dels Ferrocarrils ja està obert al públic

Ja han finalitzat les obres de millora, malgrat aquests dies s'ultimen alguns detalls


L'aparcament de l'estació dels Ferrocarrils ja està obert al públic

Les obres de reforma de l’aparcament descobert de l’estació dels Ferrocarrils ja han finalitzat. Avui s’ha obert al públic l’aparcament, així com el servei de bicicletes elèctriques i la parada de taxi, en la seva ubicació habitual.

Recordem que l’actuació que Ferrocarrils va iniciar el passat 26 de juliol, s’ha centrat a reorganitzar les places de l’aparcament, ampliant així el nombre existent. Un altre dels punts rellevants del projecte ha estat la supressió de barreres arquitectòniques en tots els accessos a peu que, a partir d’ara, no contemplaren desnivells. També hi ha places per a persones amb mobilitat reduïda.
L’obra també ha millorat el ferm actual de l’aparcament, la vorera que el delimita, l’enllumenat públic i, finalment, els passos de vianants. L’actuació també ha permès la creació d’un carrer de circulació invertida, on el vianant té preferència sobre els vehicles de motor.
En total, s’ha actuat en més de 2.700 m2 amb un pressupost total sense Iva de 69.842,20 €, un cost que assumeix Ferrocarrils.