Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Salut

Participa al taller de Cuina de reaprofitament!

L'activitat s'emmarca en el Cicle d'alimentació saludable i abordarà diverses qüestions com la compra econòmica i planificada


Participa al taller de Cuina de reaprofitament!

El proper 21 d’octubre el Casal d’Avis acollirà la sessió: Cuina de reaprofitament, amb motiu del Dia Mundial de l’Alimentació que se celebra el 16 d’octubre d'11 a 12.30 hores. L’activitat s’emmarca en la programació del Cicle d’alimentació saludable que organitza l’Ajuntament i anirà a càrrec de la nutricionista Anna Gispert. Durant el taller s’abordaran les següents qüestions: bases per a una alimentació saludable; compra econòmica i de proximitat; planificació i recursos per a la cuina del dia a dia; menús setmanals i receptes; i claus per escollir aliments de qualitat i no deixar-se enlluernar pel màrqueting. Més informació a: serveisalut@santquirzevalles.cat.

Les propostes del Cicle d’alimentació continuaran el proper 11 de novembre amb un Taller pràctic d’alimentació saludable, també al Casal d’Avis. Properament s’informarà sobre el període d’inscripcions al web de l’Ajuntament.
Recordem que el cicle, organitzat des de la Regidoria de Salut, va començar el passat 28 de gener amb una xerrada orientada a l’alimentació dels infants. També s’ha abordat aquesta temàtica orientada a les dones i als/les adolescents.