Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comunicació

Darrers dies per sol•licitar una parada de venda de castanyes

Les entitats, grups o centres que ho desitgin poden demanar l’autorització per ocupar la via pública el dia de la castanyada i vendre aquest producte


 Darrers dies per sol•licitar una parada de venda de castanyes

El proper 15 d’octubre finalitza el termini per sol•licitar una autorització d’ocupació de la via pública amb una parada de venda de castanyes. Poden demanar-ho les entitats sense ànim de lucre i/o oenegés municipals, els grups polítics municipals, els grups d’estudiants avalats per l’escola o AMPA del municipi i els centres educatius i AMPAs municipals.

Les parades s’ubicaran principalment als voltants del Parc de les Morisques i la plaça d’Anselm Clavé. Excepcionalment, als centres educatius, els seus alumnes i les AMPAs podran instal•lar les parades als punts d’accés als centres educatius. L’Ajuntament assignarà els llocs a cada participant i podrà limitar els punts de venda a cada una de les zones demanades en funció del nombre de participants i l’espai disponible. No està permesa la instal•lació de parades fora dels punts establerts en aquestes bases. En aquests casos es demanarà el desmuntatge immediat.
L’horari d’ocupació de la via pública serà de 9 a 20.30 hores.
 
Recordem que hi ha diversos requisits que cal complir, i una sèrie de documents a aportar. Trobareu tota la informació detallada en aquest enllaç.
El proper 22 d’octubre s’informarà sobre la relació de llicències atorgades o denegades. 
Podeu demanar la sol•licitud en línia.