Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Igualtat Dona-Home

Crea la teva pròpia història i Re-imagina’t una societat més justa

Inscriu-te en aquest concurs i impulsa un ús no sexista de la comunicació


Crea la teva pròpia història i Re-imagina’t una societat més justa

L’Observatori de les Dones en els Mitjans de Comunicació organitza un concurs per impulsar la creació dels nois i noies en nous models comunicatius que encarin positivament la diferència sexual i la diversitat de gènere. 

Si tens entre 14 i 18 anys pots inscriure’t a aquesta convocatòria que pretén impulsar la creació participativa tot incentivant la seva implicació en la construcció de nous models comunicatius que encarin positivament la diferència sexual i la diversitat de les identitats de gènere.
Els grups participants poden optar a presentar la idea, el guió i storyboard d’una creació audiovisual (Modalitat A) i/o presentar una peça audiovisual (Modalitat B) que defensi un ús no sexista ni androcèntric dels mitjans audiovisuals i afavoreixi la diversitat en la representació de les identitats de gènere i LGTBI.
Per participar en qualsevol de les dues modalitats, és imprescindible haver-se inscrit mitjançant el formulari en línia entre el 4 de setembre i el 10 de novembre de 2017.
La inscripció és gratuïta.
 
Premis
 S’atorgaran 8 premis, 4 per als guions (modalitat A) i 4 per a les creacions audiovisuals (modalitat B), segons la distribució següent:
  • 2 premis als millors guions presentats a la categoria de 14 a 16 anys.
  • 2 premis als millors guions presentats a la categoria de 17 i 18 anys.
  • 2 premis a les millors creacions audiovisuals presentades a la categoria de 14 a 16 anys.
  • 2 premis a les millors creacions audiovisuals presentades a les categoria de 17 i 18 anys.
Els grups guanyadors de la modalitat A, com a premi, podran realitzar la seva idea amb els equips professionals i tècnics de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna, de la Universitat Ramon Llull. Les peces realitzades s’emetran per TV3, al programa INFO K. Posteriorment es podran veure a l’Observatori, al blog del programa INFO K i a través de diverses plataformes a internet. Així mateix, restaran a disposició dels municipis i centres participants interessats a difondre’l.
Els 4 grups guanyadors de la modalitat B tindran com a premi la possibilitat de participar, amb tot el seu grup classe, en un taller de muntatge col•laboratiu amb l’enginy tecnològic Mash Up Table.
 
El servei de Feminismes i LGTBI col·labora en la iniciativa de l'Observatori apropant el concurs als centres educatius i a les entitats de lleure que treballen amb joves d'aquesta franja d'edat.