Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

El cap de setmana a SQV

Una agenda tranquil·la prepara una nova setmana ben intensa amb activitats de tardor i altres propostes


El cap de setmana a SQV

L’agenda d’aquest cap de setmana és força tranquil•la al municipi. Després d’uns dies on l’actualitat política ha estat i continua sent intensa, les activitats lúdiques i culturals es relaxen per agafar embranzida a partir de dilluns.

Una de les propostes que es preparen de cara a la setmana vinent se centra en la benvinguda a la castanyada. Els més petits, des de l’escola bressol municipal El Patufet començaran a jugar amb carbasses. Una activitat que estrena propers tallers i activitats per a totes les edats que trobareu a l’agenda municipal.
Aquesta setmana, concretament el 20 d'octubre, l'escola Lola Anglada celebra el seu 10è aniversari. Trobareu diverses activitats i propostes organitzades per la comunitat educativa durant tota la tarda.
 
L’activitat setmanal continuarà iniciatives com la xerrada de Josep Lluís Carod Rovira dijous a la tarda a la Biblioteca Municipal. Rovira presentarà “Història del protestantisme als Països Catalans”, a les 19 hores. Un dia en què també comença el taller d’iniciació a la ràdio, a Ràdio Sant Quirze. 
 
Finalment, al llarg de la setmana també podeu gaudir de l’entorn, amb la proposta de l’Aula d’Extensió Universitària: sortida a la zona on es va produir la Batalla de l’Ebre. La sortida serà dimarts a les 6.30 hores. 
El final de setmana continuarà amb Hora del conte i moltes altres propostes que us avançarem oportunament. Les podeu consultar ja a l’agenda municipal. Bon cap de setmana!
 
Dimecres, ple extraordinari
La setmana estarà marcada per la celebració d’un ple extraordinari que portarà a aprovació les ordenances fiscals. Serà dimecres a les 20 hores, com sempre a la sala de sessions del carrer Nou, 10, al Casal de Cultura. 
Recordem que podeu seguir el Ple en directe a www.santquirzevalles.cat/ple i a Ràdio Sant Quirze, sintonitzant el 90.9FM i a www.radiosantquirze.cat.
 
I recordeu...
Ja us podeu vacunar contra la grip. La vacunació es duu a terme al centre d’assistència primària (CAP) del municipi i al de Can Parellada. Podeu sol•licitar cita prèvia trucant al 93.728.44.44 i us informaran del centre que us correspon.