Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Economia

Avui, servei d'assessorament en clàusules bancàries abusives

El Servei de Consum ofereix cada setmana aquesta prestació a l'OMIC del municipi


Avui, servei d'assessorament en clàusules bancàries abusives

Us recordem que avui es presta el servei d’assessorament personalitzat i gratuït en les reclamacions per les clàusules abusives dels bancs. El col•legi professional d’advocats de Sabadell desplaça un advocat a les dependències municipals de l’OMIC a Sant Quirze, gràcies al conveni entre la Diputació de Barcelona i l’Il•lustre Col•legi de l’Advocacia de Sabadell. L’objectiu del servei és donar resposta a les consultes dels consumidors en relació a les clàusules abusives en préstecs i crèdits hipotecaris.

L’advocat, prèvia visita concertada, atèn de forma individualitzada les consultes dels consumidors a les dependències del servei. A més, el consumidor també rep atenció personalitzada en relació a la justícia gratuïta si decideix optar per la via judicial.
Les visites es poden concertar tots els dilluns de 10 a 14h. Per demanar cita prèvia cal adreçar-se al Servei Municipal de Consum-OMIC, al passatge Dalí, 8, planta baixa (edifici Can Tuset), o bé trucar al 937216800, extensió 4100. També podeu enviar un correu electrònic al Servei de Consum consum@santquirzevalles.cat.