Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Taller de cuina de reaprofitament

La nutricionista Anna Gispert imparteix una sessió dissabte centrada en l'alimentació saludable


Taller de cuina de reaprofitament

Tot està preparat per al taller de Cuina de reaprofitament que tindrà lloc el proper 21 d’octubre al Casal d’Avis. Amb motiu del Dia Mundial de l’Alimentació ahir dilluns 16 d’octubre, l’Ajuntament organitza aquesta activitat, emmarcada en el Cicle d’Alimentació saludable. La nutricionista Anna Gispert serà l’encarregada d’abordar diverses qüestions: bases per a una alimentació saludable; compra econòmica i de proximitat; planificació i recursos per a la cuina del dia a dia; menús setmanals i receptes; i claus per escollir aliments de qualitat i no deixar-se enlluernar pel màrqueting. El taller tindrà lloc d'11 a 12.30 hores. Més informació a: serveisalut@santquirzevalles.cat.

Les propostes del Cicle d’alimentació continuaran el proper 11 de novembre amb un Taller pràctic d’alimentació saludable, també al Casal d’Avis. Properament s’informarà sobre el període d’inscripcions al web de l’Ajuntament.
Recordem que el cicle, organitzat des de la Regidoria de Salut, va començar el passat 28 de gener amb una xerrada orientada a l’alimentació dels infants. També s’ha abordat aquesta temàtica orientada a les dones i als/les adolescents.