Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

L'escola Lola Anglada celebra el seu desè aniversari

El centre ha preparat una festa per commemorar els seus deu anys de trajectòria


L'escola Lola Anglada celebra el seu desè aniversari

L’escola Lola Anglada celebra el seu desè aniversari. Des que el curs 2007-2008 van iniciar el seu recorregut a l’edifici de l’escola Taula Rodona, fins a les actuals dues línies d’infantil i de primària, el centre s’ha fet gran. Per aquest motiu, el proper divendres 20 d’octubre tindrà lloc una jornada festiva per compartir amb tothom l'aniversari. A partir de les 17.15 hores i després que l’alumnat hagi sortit a l’hora habitual, s’obriran les portes de l’escola i pares i mares podran accedir-hi, per gaudir amb l’alumnat d’un bon berenar i diverses activitats. També es podrà visitar l’exposició que recull la història del centre i, finalment, hi haurà un petit obsequi per a tothom.

Amb aquesta celebració, segons que ha manifestat l’escola, es vol reconèixer la tasca desenvolupada per tots els agents que l’han feta possible al llarg d’aquests deu anys: professorat, alumnat, AMPA, monitoratge de menjador i activitats extraescolar, entre altres.
Recordem que l’escola Lola Anglada es defineix com una escola arrelada als trets d’identitat de Catalunya i del municipi; escola acollidora i integradora; democràtica i fomentadora dels valors; participativa i globalitzadora.
Trobareu més informació sobre el centre al seu web, escolalolaanglada.com.