Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Solidaritat i cooperació

Més d’una quinzena d’activitats solidàries omplen l’agenda dels darrers mesos de l’any

L’Ajuntament aprova la programació del segon semestre del Pla de Sensibilització 2017


Més d’una quinzena d’activitats solidàries omplen l’agenda dels darrers mesos de l’any

La Junta de Govern Local va aprovar ahir dimarts 17 d’octubre el Pla Municipal de Sensibilització 2017 per al segon semestre de l’any. Es tracta d’una programació d’activitats que divulguen els valors de la solidaritat, la tolerància i la diversitat cultural. Aquesta programació s’ha elaborat i consensuat a la Mesa de Solidaritat, on hi ha representats l’Ajuntament i les entitats solidàries locals. 

Durant aquests propers mesos es duran a terme una quinzena d’activitats. Algunes ja s’han celebrat, com les propostes orientades a la gent gran o la formació per a oenegés en l’àmbit dels continguts digitals. 
La propera activitat en relació a aquest Pla tindrà lloc dissabte dia 21: la Masia Can Barra acollirà una ballada solidària de country . Acció Solidària del Vallès i Cooperación y Ayuda recaptaran fons per al projecte de construcció d’un centre de maternitat al poble de Thiobon, al Senegal. El donatiu serà de 3 euros.
Durant el mes d’octubre, les propostes continuen amb l’exposició del Voluntariat a Sant Juan La Laguna (Guatemala) i teatre al Casal d’Avis. 
 
Un altre dels plats forts del Pla durant el novembre és la Campanya de recollida de joguines, del 2 al 15 del mateix mes, als centres educatius, escola d’adults, Biblioteca i Espai Maria Mercè Marçal.
No faltarà tampoc la Setmana Solidària, de 13 al 20 de novembre, i altres actes de cloenda de l’any, com el Concert de Nadal i la venda de joguines per a la Marató.
 
Podeu consultar les activitats a l’agenda municipal.