Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Els Amics de la Música comencen aquest diumenge el cicle “Nous Clàssics” amb Pink Floyd

La voluntat de l'associació és obrir-se a nous públics apostant, sense deixar de banda les audicions de música clàssica habituals, per música més moderna i popular


Els Amics de la Música comencen aquest diumenge  el cicle “Nous Clàssics” amb Pink Floyd

L’Associació Amics de la Música enceta el cicle “Nous Clàssics” aquest diumenge 22 d'octubre al celler de Can Barra. La voluntat de l'associació és obrir-se a nous públics apostant, sense deixar de banda les audicions de música clàssica habituals, per música més moderna i popular. Per iniciar aquest nou cicle, projectaran el concert “Pink Floyd Tribute Show”, un espectacle que es va dur a terme a la ciutat de Liverpool l’any 2011 com a homenatge a la banda que va donar llum a àlbums com “The Dark Side of the Moon” o “The Wall”. La projecció començarà a les 20 hores. Si hi voleu assistir, per als socis de l’entitat, l’activitat és gratuïta i, per als no socis, el preu és de 5€. Hi haurà servei de catering.

Pink Floyd és una banda de rock britànica, considerada una icona cultural del segle XX i una de les bandes més influents en la història de la música. Va obtenir gran popularitat gràcies a la seva música psicodèlica que va evolucionar cap al rock progressiu. És coneguda per les seves cançons d'alt contingut filosòfic, l'experimentació sonora, les innovadores portades dels seus discos i els seus elaborats espectacles en viu. Les seves vendes sobrepassen els 300 milions d'àlbums venuts a tot el món.

Pink Floyd va sorgir el 1964 a partir d'una banda anomenada Sigma 6. The Dark Side of the Moon (1973), Wish You Were Here (1975), Animals (1977) i The Wall (1979) són alguns dels seus èxits més coneguts.