Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Es busquen persones voluntàries per a la campanya de joguines d’hivern

Creu Roja Sabadell posa en marxa la iniciativa a diversos municipis, entre ells, Sant Quirze.


Es busquen persones voluntàries per a la campanya de joguines d’hivern

Creu Roja Sabadell busca persones voluntàries que vulguin participar en el projecte ‘Joguina educativa’ que cada any fa arribar joguines als infants de famílies amb més dificultats econòmiques. La campanya es posa en marxa el mes de novembre i necessita un gruix important de voluntaris i voluntàries que participin en la difusió de la campanya, obtenció de les joguines, muntatge de lots i el seu posterior repartiment. La campanya, gestionada per Creu Roja Joventut, espera recollir 3.500 joguines.

 
Les persones interessades a fer de voluntàries al municipi es poden adreçar a l’oficina de l’OAC situada a la Plaça de la Vila o al correu paula.perales@creuroja.org . Els voluntaris i voluntàries han de tenir, com a mínim, 16 anys. Properament, Creu Roja informarà a través dels seus canals habituals sobre els punts de recollida de les joguines i el gran recapte.
 
 L’organització farà, en les pròximes setmanes, una crida a la ciutadania i al teixit empresarial per a participar en la recollida de joguines.