Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Lliurament de diplomes als integrants de Protecció Civil de Sant Quirze

El personal de l'Associació de Voluntariat disposa de la titulació oficial que els acredita per desenvolupar la seva feina


Lliurament de diplomes als integrants de Protecció Civil de Sant Quirze

Tres dels membres de l’Associació de Voluntariat de Protecció Civil de Sant Quirze van rebre dissabte la titulació del curs bàsic de voluntaris. L’Institut de Seguretat Pública de Catalunya va acollir l’acte de lliurament de diplomes als participants en aquesta formació que enguany ha arribat a la 7a i 8a edició i que els permet gaudir de les competències i els coneixements necessaris per desenvolupar la seva tasca amb seguretat.

El conseller d’Interior del Govern de  Catalunya, Joaquin Forn, i la directora de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya, Annabel Marcos, juntament amb el director general de Protecció Civil, Joan Delort, van ser els encarregats de lliurar els diplomes als participants.
Recordem que l’Associació de Voluntariat de Protecció Civil de Sant Quirze està vinculada a l’Ajuntament mitjançant un conveni i que duu a terme tasques de suport en relació a les emergències i la seguretat en actes massius, així com serveis preventius i d’informació i suport a cossos d’emergència. Els dies de Festa Major van intensificar la seva feina sent visibles en gran part dels actes programats.