Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Els cursos de català per Internet doblen les persones inscrites

Comencen les classes de les diferents modalitats i nivells


Els cursos de català per Internet doblen les persones inscrites

Els cursos semipresencials de català han doblat el nombre d’inscrits. El passat 25 de setembre van començar aquestes classes dels nivells bàsic, elemental, intermedi i de suficiència, per tal d’estudiar català a l’hora que l’alumnat triï. Aquesta modalitat, que implica treballar a la plataforma virtual Parla.cat (www.parla.cat) i assistir a dues sessions presencials per treballar l’expressió oral, és seguida per 34 alumnes del nostre municipi, el doble dels inscrits al mes de febrer.

 
Taller de literatura
El dia 2 d’octubre va començar el taller de literatura organitzat per l’Oficina de Català al Centre Cívic Can Feliu. Un total de 15 alumnes segueixen aquest curs, que permet conèixer diferents autors catalans dels segles XIX i XX i comentar alguns fragments de la seva obra. A més, es fomenta l’expressió escrita a partir de les obres treballades.
 
Taller d’escriptura creativa
D’altra banda, també es va iniciar el taller d’escriptura creativa, amb 9 inscrits, en què es treballaran diferents tècniques per escriure i es donaran recursos per fer-ho correctament en català. 
 
Nous cursos
El mes de febrer s’iniciaran nous cursos. Per a més informació adreceu-vos a l’Oficina de Català (Masia Can Feliu, c. d’Eduard Toldrà, s/n, 93 721 18 99, santquirze@cpnl.cat).