Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

La projecció de cinc curtmetratges donen continuïtat avui al cicle "Conegudes (també) a casa"

Aquest i altres films formen part de la Mostra Internacional de films de dones que va començar al mes de març


La projecció de cinc curtmetratges donen continuïtat avui al cicle "Conegudes (també) a casa"

Avui continua la programació del cicle “Conegudes (també) a casa”, que forma part de la Mostra Internacional de films de dones. La Biblioteca Municipal acull avui a les 19.30 hores la projecció de cinc curtmetratges, amb l’objectiu de difondre les aportacions femenines a la cinematografia catalana. Es tracta dels següents títols: “Cabeza de orquídea”, “Alma”, “Self-exhibitions”, “Tiger” i “Aniversari”. 

Sant Quirze va iniciar el 28 de setembre la primera projecció del programa, que enguany arriba a la seva cinquena edició. L’obra escollida va ser “Estiu 1993”, dirigida per Carla Simón. Aquest primer passi, que va tenir lloc a la Biblioteca Municipal, hi va participar l’actriu Isabel Rocatti, actriu i directora de teatre valenciana.
La iniciativa va començar al mes de març amb la projecció de “Les amigues de l’Àgata”. La programació continuarà el 26 d’octubre amb  diversos films de curta durada: “Cabeza de orquídea”, “Atma”, “Self-exhibitions”, “Tiger” i “Aniversari”. Les projeccions també tindran lloc a les 19.30 h a la Biblioteca.