Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

El periodista Vicent Partal reflexiona sobre la situació del país

El director de Vilaweb omple el Casal en el marc d’una conferència de l’Aula d’Extensió Universitària


El periodista Vicent Partal reflexiona sobre la situació del país

El periodista i director de Vilaweb, Vicent Partal i Montesinos va oferir ahir una conferència al Casal d’Avis, amb el nom: “Referèndum per la Independència de Catalunya. Com ha anat? On som? On anem””. L’acte, organitzat per l’Aula d’Extensió Universitària, va servir per reflexionar sobre la situació política d’alta intensitat i complexitat que està vivint el país. De fet, el periodista va tractar temes relacionats amb la possible declaració d’Independència de Catalunya i que preocupaven especialment les persones assistents: el futur de les pensions, l’economia, l’organització territorial, etc. Partal va abordar qüestions com els canvis de seu dels bancs i caixes que, segons ell, “es mouen no per l’ànima ni la moral, sinó pels beneficis, especialment vinculats als partits polítics”.

El director de Vilaweb es va mostrar optimista i esperançador en tot moment amb el futur tant a curt com a llarg termini, plantejant aspectes com els elements que hauria d’incloure la Constitució catalana, entre altres punts.
Partal, va defensar el dret a decidir, amb afirmacions tan contundents com “Un país és la seva gent, i si la gent no viu bé s’ha de canviar el país”.