Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

El cap de setmana a SQV

Una jornada sobre l'evolució del municipi els propers anys centra l'activitat durant tot el dissabte


El cap de setmana a SQV

El cap de setmana es presenta amb una cita important per al futur del municipi, demà dissabte. L’Ajuntament organitza una jornada  en la qual es posaran a debat temes que han de determinar com ha d'evolucionar Sant Quirze en els propers anys.

La definició del model de poble és el principal objectiu de la revisió del planejament urbanístic, un procés que s’està desenvolupant a Sant Quirze del Vallès sota el lema #SQVFutur. Entre d’altres en aquest procés es debatran temes com:
 
  • Com es pot potenciar la mobilitat al municipi?
  • Quins equipaments esportius són prioritaris?
  • Sant Quirze té prou parcs infantils i zones d'esbarjo?
  • Calen més equipaments culturals?
  • Cal repensar les fonts de finançament?
  • Cal protegir més l’entorn natural?
 
La sessió, que se celebrarà al celler de Can Barra de 10 a 17.30 h, comptarà amb la participació de tècnics especialitzats en diferents àmbits relacionats amb el projecte.
 
Marxa del Corredor Verd del Vallès

El proper 28 d'octubre no et perdis la 7a edició de la Marxa del Corredor Verd del Vallès! Aquest any amb recorregut nou i passant per l'Anella Verda de Terrassa. Consulta aquí tots els detalls.

 
Comencen les festes de la Castanyada
 
Les escoles del municipi comencen ja a celebrar les festes relacionades amb la Castanyada.
El Taula Rodona celebra aquesta tarda diverses activitats a partir de les 16.45: venda de castanyes, berenar, pintacares i concurs de carbasses, entre d’altres.
L’escola Onze de Setembre també obre les portes del centre aquesta tarda per donar la benvinguda a les castanyes i els productes de tardor. Els infants i les famílies podran gaudir de tallers de manualitats, pintacares i altres propostes.
 
Recordeu que el municipi prepara diverses propostes per aquestes dates. Consulteu-les aquí.
 
Anem al teatre!
 
El Club d’espectadors de l’Espai SQV us proposa anar diumenge, a les 19h, a veure “In memoriam“ al Teatre Principal de Sabadell. El preu és de 19€ (pel públic general és de 24€). “In memoriam“, escrita i dirigida per Lluís Pascual, és un homenatge a la lleva del biberó a partir dels testimoni d’alguns supervivents. Més informació aquí.
 
 
Recordeu el canvi horari
 
Recordeu que la matinada del dissabte 28 a diumenge 29 hi haurà canvi d’hora per entrar en l’horari d’hivern. En aquesta ocasió,  s'ha d'endarrerir una hora el rellotge. El canvi es farà efectiu a les 3.00 hores de la matinada del 29 d'octubre, quan tornaran a ser les 2.00 hores. Així doncs, i com es diu col•loquialment, aquella nit gaudirem d'una hora més de son. D'aquesta manera s'acabarà amb l'horari d'estiu, que va començar el diumenge 26 de març. 
 
Consulteu aquestes i altres activitats a l'agenda municipal.