Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

L'Ajuntament organitza dues accions formatives per a la recerca de feina i l'emprenedoria

Innovar en el model de negoci o trobar feina al Nadal requereixen tenir determinats coneixements que poden ser de molta utilitat


L'Ajuntament organitza dues accions formatives per a la recerca de feina i l'emprenedoria

Tant si busques feina com si has començat una nova aventura empresarial, aquestes dues formacions t'interessaran. El servei a l'Ocupació i el de Desenvolupament Local preparen dos tallers orientats, d'una banda, a persones que recerquen una feina i, de l'altra, a nous emprenedors o PIMES. 

Com trobar feina al Nadal

 
El període nadalenc pot ser un bon moment per trobar feina. Els comerços acostumen a tenir més volum d’activitat i sovint necessiten més personal. Per aquest motiu, des del Servei a l’Ocupació de l’Ajuntament s’organitza un curs de formació el proper dia 7 de novembre amb el nom “Com trobar feina al Nadal”. Es tracta d’un curs que orientarà les persones assistents sobre quins són els sectors amb més demanda d’ocupació al Nadal, així com del material que cal preparar per adaptar-se a les feines d’aquest estil. Durant la sessió es dissenyarà una estratègia de recerca i s’explicarà com fer un bon ús de les xarxes socials per aconseguir aquest objectiu.  
La sessió tindrà lloc de 16 a 20 hores. L’assistència és gratuïta, però cal inscriure-s’hi prèviament. Podeu enviar un correu electrònic a: ocupacio@santquirzevalles.cat. 
Més informació sobre la documentació a aportar, en aquest enllaç.

Innova en el Model de Negoci
 
Empreses i persones emprenedores tenen una cita important els propers dies 7 i 14 de novembre. La Regidoria de Desenvolupament Econòmic i Local us proposa participar en el taller “Innova en el Model de negoci”. Una forma d’ajudar les noves empreses i les PIMES a innovar i anar així un pas més enllà, ajustant el seu model de negoci, millorant els recursos i les capacitats de l’empresa, guanyant en competitivitat.
La primera sessió serà pràctica, i es treballaran tècniques de pensament visual. El dia 14 s’abordaran aspectes relacionats amb el pensament lateral i l’exploració creativa i col•laborativa.
Cal inscripció prèvia, enviant un correu electrònic a: empresa@santquirzevalles.cat.