Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Sant Quirze gaudeix d'una àmplia programació per la Castanyada

Públic de totes les edats ha celebrat aquesta festa, des de la tarda del 31 fins ahir, dia de Tots Sants


Sant Quirze gaudeix d'una àmplia programació per la Castanyada

Sant Quirze va gaudir durant el dia 31 i al llarg de la jornada d’ahir de les activitats programades amb motiu de la Castanyada. De fet, el Casal d’Avis ja va començar la festa dimarts a la tarda, amb castanyes, panellets i música.

Pel que fa a la programació de la Castanya Musical, la tarda la inauguraven la Roleguita i el Boquerón, que van fer ballar moltes famílies. En acabar l’actuació, La 192 va donar pas a un públic jove, adolescent, que es va mantenir al llarg del sopar. La recta final va estar protagonitzada pel ritme de Can Canalla i el P.D. SOS Records.
D’altra banda, més de 150 persones van gaudir dels ensurts terrorífics que s’havien preparat els Diables de Sant Quirze a les porxades de la Masia. Un espai que s’estrenava per a l’activitat i que va permetre, donada la seva amplitud, un còmode desenvolupament.
No va faltar a la cita d’ahir el taller del Grup d’Investigació i Història de Sant Quirze per aprendre a torrar castanyes i moniatos. La rambla de Lluís Companys va posar la nota tradicional a la jornada.
Tot Sants
El cementiri també va comptar amb una gran afluència de visitants, tant el dia 31 com durant la jornada d'ahir. Recordem que els horaris havien estat ampliats i l'espai arranjat i preparat per a l'ocasió.