Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Acredita les teves competències de manera oficial

Ja podeu presentar la sol·licitud per iniciar un procés d'avaluació i aconseguir els certificats oficials de les vostres competències


Acredita les teves competències de manera oficial

El Departament d'Ensenyament ha posat en marxa el període d’inscripció per a l’avaluació i acreditació de competències professionals. Es tracta d’un sistema que permet que les persones que hagin adquirit competències en el lloc de treball, mitjançant l’experiència professional o la formació no oficial, s’acreditin oficialment mitjançant un procés d’avaluació.

Durant el curs 2017-2018 es porta a terme en dotze instituts del Departament d’Ensenyament aquest procés per atendre un total de 1.810 persones.
A aquest procés s’hi poden presentar les persones que vulguin obtenir una acreditació oficial, sempre que disposin dels requisits d’experiència professional en algun dels quatre sectors que es convoquen: esports (640 places), dependència (530 places), instal•lacions (240 places) i administració i gestió (400 places).
Les persones interessades a participar han de presentar la sol•licitud de preinscripció i la documentació justificativa dels requisits en el centre educatiu escollit. Des del Servei a l'Ocupació de l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès som centre col•laborador en l’Acreditació de Competències per a l’assoliment de Certificats de Professionalitat i d’aquesta manera us podem ajudar a realitzar la sol•licitud i a preparar la documentació requerida.
La preinscripció està oberta del 23 d'octubre al 15 de desembre de 2017.
Trobareu tota la informació a la pàgina web de l’Acredita’t.