Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

El cap de setmana a SQV

L'agenda del poble acull diverses activitats per a tota la família


El cap de setmana a SQV

L’agenda municipal de Sant Quirze us presenta algunes propostes perquè gaudiu del vostre temps de lleure els propers dies. Esport i moda centren bona part de les activitats. Preneu bona nota.

 
Hora del Conte : Story Time
 
El cap de setmana comença avui amb l’Hora del Conte a la Biblioteca Municipal. Kids & us Sant Quirze ens acosta a una sessió en anglès, animada i teatralitzada. Serà a partir de les 18.30 hores i s’orienta a nens i nenes a partir dels 4/6 anys.
Per a més informació a la biblioteca municipal 937219547, per correu electrònic a b.st.quirzev@diba.cat i facebook de la biblioteca.
 
Mercat ecològic
 
Com cada primer dissabte de mes, teniu una cita amb el Mercat Ecològic. La rambla de Lluís Companys s'omple de productes de primera qualitat, des de les 9 fins a les 14 hores.
Una oportunitat per comprar productes artesans i ecològics.
 
Passarel.la de tardor al Casal d’Avis
 
Vols conèixer les darreres tendències en moda per a gent gran? Què posar-te aquesta tardor per anar elegant, esport o informal? Acosta’t dissabte a partir de les 18 hores a la passarel•la de tardor que organitza el Casal d’Avis en col•laboració amb Folch Llar i Moda i Floristeria Coronado. Una tarda per gaudir de les noves tendències.
 
III Memorial Jordi Farré
 
La tercera edició del Memorial Jordi Farré torna a pedalar a Sant Quirze durant el matí de dissabte. La pedalada es disputarà novament per la Serra de Galliners, en un recorregut de 49 quilòmetres i un desnivell positiu acumular per volta de 798 metres. Promovents Club Ciclista esportiu organitza aquest memorial. Trobareu tota la informació sobre la cursa en aquest enllaç.
 
Presentació dels equips de futbol
 
L’esport continua el cap de setmana amb la presentació de la temporada del Futbol Club Sant Quirze. Els equips es donaran a conèixer avui, a partir de les 20 hores al camp. Més informació aquí.
 
Recordeu...
 
Avui la Deixalleria Municipal (c/Menorca, s/n) romandrà tancada durant tota la jornada, per la festa patronal dels treballadors i treballadores. 
 
Atenció a la previsió meteorològica!
 
Pareu atenció a la previsió meteorològica per al cap de setmana, ja que s’esperen pluges. Les previsions indiquen que es pot superar el llindar d'intensitat de pluja de 20mm en 30 minuts a la meitat Nord del litoral i pre-litoral entre demà al migdia i el vespre.
 
Consulteu aquestes i altres activitats a l'agenda municipal.