Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Bernat i Ernest Bretones aconsegueixen l'or i el bronze al I Campionat Estatal de Rollerblading

La competició va tenir lloc a Màlaga els passats 28 i 29 d'octubre


Bernat i Ernest Bretones aconsegueixen l'or i el bronze al I Campionat Estatal de Rollerblading

A l'skatepark Rubén Alcántara de Màlaga va tenir lloc els passats 28 i 29 d'octubre el 1r Campionat d'Espanya de Roller Freestyle. La competició va donar molt bons resultats al club Sant Quirze Sobre Rodes, ja que a la categoria sub13, Bernat Bretones va assolir l'or en quedar en primera posició amb una puntuació de 39,5 i, el seu germà, Ernest Bretones, va aconseguir la medalla de bronze en aconseguir ser el tercer classificat amb 39,3 punts.

Aquest primer campionat estatal de Roller Freestyle ha estat, des del punt de vista de Sant Quirze Sobre Rodes, un esdeveniment que ha de marcar la direcció en què ha de dirigir-se aquest esport. Segons apunta el club, les hores abans de començar, competidors i competidores pertanyents tant a les categories adultes com a les dels més petits i d’arreu d’’Espanya, van estar patinant plegats, preparant rondes i ajudant-se els uns als altres sense deixar de costat la competitivitat. Arribat el moment de concursar, els ànims per a cada un dels participants provenien dels seus rivals i a la vegada companys, fent-ne d’aquest primer campionat "un exemple social a seguir".

En quant als patinadors convocats a la competició, Ernest i Bernat Bretones, Sandro Polonio i Carla Martín, van disputar tots la categoria U13 (categoria de 10 a 13 anys). En aquesta categoria, la lluita pel podi va estar molt renyida pels primers sis participants. Bernat Bretones va aconseguir el primer lloc, fent-se així amb el títol de campió d’Espanya. El seu germà el 3r lloc i Sandro Polonio el 4t. Carla Martín, en vuitena posició, va realitzar una ronda molt complerta, intel•ligent i sense errors.

(Fotografia: Federació Catalana de Patinatge. Bernat Bretones es troba a l'esquerra de la imatge i, Ernest Bretones, a la dreta)