Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

L’Ajuntament fixa els serveis mínims per la situació de vaga de demà

Alguns equipaments obriran amb un mínim de personal i altres romandran tancats durant tota la jornada


L’Ajuntament fixa els serveis mínims per la situació de vaga de demà

L’Ajuntament ha fixat avui els serveis mínims amb què comptarà l’administració local i les dependències municipals, donada la situació de vaga convocada per la Intersindical-CSC, per demà 8 de novembre. 

En aquest sentit, hi haurà serveis mínims a la Policia Local, brigada d’obres i manteniment, i als serveis d’atenció directa a la ciutadania, com Serveis Socials i l'Espai Maria Mercè Marçal en qualitat d’atenció a les víctimes de la violència de gènere.  
Les oficines d’atenció ciutadana, tant de la plaça de la Vila com de Torre Julià, comptaran també amb serveis mínims. També hi haurà registre general d’entrades en aquestes dependències.
El centre cívic Can Feliu romandrà obert al matí, però no a la tarda, fet que implica que no hi haurà servei del Canya Jove ni de l’Oficina de Català.
Pel que fa a les activitats esportives municipals, les instal•lacions de Can Casablanques romandran obertes al públic. Les classes dirigides es podran realitzar en funció de la decisió dels monitors/es de secundar la vaga.
La Biblioteca municipal romandrà oberta al públic, amb serveis mínims, en el seu horari habitual, de 15.30 a 20.30 hores. La sessió del Club de Lectura prevista per demà a les 18 hores es posposa al proper dimecres 15 de novembre a la mateixa hora.
Finalment, les escoles estan informant les famílies sobre si secunden o no la vaga de demà, en funció de cada centre o decisió unipersonal del professorat.