Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Rialles inicia aquest diumenge la nova temporada de teatre familiar

Les representacions es duran a terme a l’Institut Sant Quirze a partir de les 18 hores els dies 12 de novembre i 17 de desembre


Rialles inicia aquest diumenge la nova temporada de teatre familiar

L’Agrupació Rialles Sant Quirze comença la seva programació de teatre familiar aquest diumenge 12 de novembre, a les 18 hores, a l’Institut Sant Quirze. I ho farà amb l'obra de gran format Momo (Versió lliure de Michael Ende) de la companyia Anna Roca. El públic entrarà dins d'una fascinant escenografia que tindrà cabuda, només, per a unes 90 persones.

La històra la protagonitza Momo, una nena que posseeix la meravellosa qualitat de saber escoltar els altres i que desitja ajudar la gent a humanitzar les seves vides. Sobretot quan els homes grisos decideixen apoderar-se d'un dels béns més preuats que posseeixen les persones: el seu temps. Perquè el temps és vida. I la vida resideix al cor.

Les entrades tenen un preu de 6€ per persona (5€ els amics i amigues de Rialles) i es poden adquirir anticipadament a través d’aquest enllaç. També es podran comprar el mateix diumenge 12 de novembre, a partir de les 17.30 hores, a l’Institut.

La propera representació organitzada per Rialles Sant Quirze tindrà lloc el diumenge 17 de desembre també a l’Institut a partir de les 18 hores. La companyia Farrés Brothers interpretarà el seu espectacle “Tripula”, premi butaca 2016 al millor espectacle per a públic familiar. El públic entra a l’interior d’un globus aerostàtic per compartir un viatge de la mà de dos científics il•luminats que provocaran moments hilarants als i les passatgeres. Les entrades tindran un preu de 7€ per persona (6€ els amics i amigues de Rialles), ja que un euro de cada entrada es destinarà a La Marató de TV3.