Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

El cap de setmana a SQV

Gaudeix d'una cuina saludable, de la literatura infantil o de la màgia del teatre


El cap de setmana a SQV

Les baixes temperatures ens donaran una treva aquest cap de setmana, per tornar a baixar a partir de dilluns. Uns dies de festa que podem aprofitar per gaudir d'activitats esportives a l'aire lliure o d'altres propostes culturals a l'escalfor dels equipaments municipals. Trieu i remeneu...

Donació de sang

Recordeu que avui el CAP Sant Quirze realitza una nova jornada de donació de sang, organitzada pel Banc de sang i teixits de Catalunya. Les persones que vulguin participar-hi, poden adreçar-se al CAP Sant Quirze des de les 17 fins a les 20.30 hores.

Trobareu més informació sobre les donacions de sang en aquest web: www.donarsang.gencat.cat.
 
Dissabtes en Família: Xim-xim de contes
 
Descobrir sons i jugar amb els sorolls... Aquesta és una de les propostes que la Susagna Navó us acosta, en el marc dels “Dissabtes en Família” que s’organitzen a la Biblioteca. A partir de les 12 hores els nens i nenes d’1 a 3 anys podran gaudir del “Xim-xim de contes”. Trobareu més informació aquí.
 

Taller de cuina saludable
 
Per tancar el  Cicle de l'alimentació saludable l’Ajuntament us ofereix un taller pràctic, on aprendreu tècniques culinàries per elaborar plats saludables, receptes de productes de temporada (estacionalitat) i consells per una bona organització de la cuina.
En finalitzar, hi haurà una degustació de tot allò que s’ha elaborat.
El taller anirà a càrrec de la dietista i nutricionista Anna Gispert i de la cuinera Lara Sánchez Mateu.
També hi haurà servei de canguratge.
 
Arriba “Momo”, de la mà de Rialles
 
L'Agrupació Rialles Sant Quirze organitza diumenge la representació de l'espectacle Momo, de la companyia Anna Roca. Es durà a terme a la sala d'actes de l'Institut Sant Quirze a partir de les 18 hores. Les entrades tenen un preu de 6€ (5€ pels Amics/gues de Rialles) i es poden adquirir anticipadament al següent enllaç.
 
Es tracta d’un espectacle de gran format, adreçat a un públic familiar, a partir de 8 anys. 
 
Inicia't en la marxa nòrdica!
 
Recordeu que dissabte s’organitza un Curs d’iniciació a la marxa nòrdica. Es tracta d’una de les sessions que continua el 18 de novembre i després ja al gener, per aprendre aquesta tècnica esportiva. 
 
Més informació i inscripcions:  www.nordicwalks.cat.
 
Recordeu....
 
Avui és el darrer dia per formular reclamacions al cens electoral, preparat per a la jornada electoral del 21-D. El cens actual conté els moviments comunicats al padró d’habitants fins al 27 de juliol de l’electorat nacional resident a l’estat i a l’estranger amb majoria d’edat. La consulta la podeu fer en aquest enllaç.
 
La reclamació al cens l'ha de fer el mateix elector/a. Així, s’estimaran les reclamacions per correcció de dades, alta per omissió al cens, baixa per defunció o inclusió indeguda. Les reclamacions presentades passat el 10 de novembre, es desestimaran per les eleccions autonòmiques d’enguany i es tramitaran per a futurs comicis.
 
L'Oficina del Cens Electoral també habilita un servei d’atenció telefònic al 901101900 (dilluns a divendres, de 9 a 14h).
 
 
Més informació sobre les activitats municipal, a l'agenda.