Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Comença la 29a edició del Voluntariat per la llengua

La presentació del recull de contes "Roba estesa" dóna el tret de sortida al programa


Comença la 29a edició del Voluntariat per la llengua

La 29a edició del programa Voluntariat per la Llengua ja ha començat el seu nou cicle. El passat 13 de novembre el Centre Cívic Can Feliu va acollir l’acte d’inici.  

La trobada, organitzada per l’Oficina de Català, va servir per presentar el darrer recull de contes de l’escriptor i dinamitzador lingüístic sabadellenc David Vila, Roba estesa. L’autor va destacar la importància de la llengua com a element de cohesió social i va defensar que les paraules poden transformar la societat.
A continuació va llegir diversos contes i microcontes del recull, que van agradar molt als assistents, que van aprofitar l’acte per adquirir el llibre i demanar a l’autor que els el dediqués.
Un dels objectius de l’Oficina de Català de Sant Quirze del Vallès és promoure la llengua com un dels elements clau en la cohesió d'una societat, i una de les eines per fer-ho és el foment de la lectura. 
 La trobada es va cloure amb la formació de les parelles –enguany 7-, amb la incorporació al programa de noves aprenentes. 
Si esteu interessats a participar en el Voluntariat per la Llengua, podeu adreçar-vos a l’Oficina de Català, on us informaran detalladament del programa. També podeu trucar al 93 721 18 99 o escriure un correu electrònic a santquirze@cpnl.cat.