Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Solidaritat i cooperació

Nova edició del Mercat solidari de joguines i contes infantils

L'activitat forma part de la programació de la Setmana Solidària, que se centra en el dret a una infància digna


Nova edició del Mercat solidari de joguines i contes infantils

El parc de les Morisques acollirà una nova edició del Mercat solidari de joguines i contes infantils de segona mà el proper diumenge dia 19. Des de les 11 del matí i fins a les 14 hores podreu triar i remenar entre una multitud de joguines solidàries. Recordem que es tracta del material que s’ha recollit durant la campanya que va començar el passat 2 de novembre, organitzada per la Mesa de Solidaritat, amb l’objectiu de destinar els fons a la crisi humanitària de les persones refugiades víctimes dels conflictes armats a la mediterrània.

Les joguines que no es venguin el dia 19 es posaran de nou a la venda el dia 17 de desembre i els beneficis es destinaran a la Marató de TV3.
Quines joguines triar?
Les joguines són instruments ideals per acompanyar els infants. Trenca amb estereotips sexistes i deixa que l’infant desenvolupi totes les seves capacitats. Tria joguines que fomentin l’autonomia personal, la creativitat, la imaginació, la cooperació…
 
Setmana Solidària
 
L’activitat forma part de la programació de la Setmana Solidària que va començar el dia 13 i s’allargarà fins al proper dilluns dia 20. La temàtica que vehicula enguany totes les propostes és "Pel dret a una infància digna".
De fet, el proper divendres es projectarà la pel•lícula “En el mundo a cada rato”, de la productora Tus Ojos, al Casal d’Avis. Dissabte la Coral la Renaixença oferirà un concert solidari també al Casal. 
Finalment, el dia 20 tindrà lloc un debat de ciutadania: “Las vidas de Grace”. El centre cívic Masia Can Feliu acollirà aquest acte amb la participació de la Fundació Vicky Bernadet.
Consulteu la programació al detall en aquest enllaç.