Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Solidaritat i cooperació

El cap de setmana a SQV

El Mercat Solidari de joguines i contes de segona mà protagonitza uns dies de propostes compromeses amb les persones més desfavorides


El cap de setmana a SQV

Les activitats de la Setmana Solidària centren bona part de l’agenda per aquest cap de setmana. El Mercat Solidari de diumenge portarà joguines i contes de segona mà al parc de les Morisques, amb l’acompanyament d’un espectacle infantil. No faltaran a la cita actes culturals, musicals, i alguns especialment emotius, com l’homenatge a Josep Brossa. Preneu nota.

 
Quan hi havia gegants
La Biblioteca Municipal acull avui una nova sessió de l’Hora del Conte, orientada a nens i nenes a partir de 4 anys. A partir de les 18 hores Mon Mas ens acostarà a la màgia dels gegants bons i dolents!
Més informació a la Biblioteca: 937219547, b.st.quirzev@diba.cat.
 
Setmana Solidària
Les activitats de la Setmana Solidària omplen l’agenda d’aquest cap de setmana. Amb el lema “Pel dret a una infància digna”, omplen des d’aquest vespre l’agenda municipal.
 
Pel•lícula "En el mundo a cada rato" 
El cinema compromès arriba aquest vespre de la mà de la productora “Tus ojos” que, en col•laboració amb Unicef han creat la pel•lícula “En el mundo a cada rato”. Es tracta d’un documental on cinc històries rodades a diferents països del món aborden la protecció dels drets de la infància. 
La projecció tindrà lloc a les 21 hores al Casal d’Avis i s’emmarca en les activitats de la Setmana Sol
 
Concert solidari 
La Coral La Reinaixença ofereix dissabte un concert solidari al Casal d’Avis. Aquest grup forma part de l’Àmbit de la Salut Mental del Consorci Sanitari de Terrassa, i ha esdevingut un projecte inclusiu que beneficia els seus integrants. Han actuat al Palau de la Música Catalana, al Palau Sant Jordi o a l’Auditori de Terrassa, entre altres escenaris. 
L’actuació a Sant Quirze tindrà lloc a les 19 hores.
 
Mercat solidari
El parc de les Morisques acollirà una nova edició del Mercat solidari de joguines i contes infantils de segona mà el proper diumenge dia 19. Des de les 11 del matí i fins les 14 hores podreu triar i remenar entre una multitud de joguines solidàries. Recordem que es tracta del material que s’ha recollit durant la campanya que va començar el passat 2 de novembre, organitzada per la Mesa de Solidaritat, amb l’objectiu de destinar els fons a la crisi humanitària de les persones refugiades víctimes dels conflictes armats a la mediterrània.
Les joguines que no es venguin el dia 19 es posaran de nou a la venda el dia 17 de desembre i els beneficis es destinaran a la Marató de TV3.
 
Espectacle “Contes del món”
Diumenge el mateix escenari del Mercat Solidari esdevindrà l’espai on la granota Tiddalik, els cecs i l’elefant, entre altres personatges, acostaran contes del món a totes les persones assistents. A les 12.30h arriba aquest espectacle de la mà de Marta Gorhcs, Jordi Tonietti, Rah-mon Roma, Carles Cuberes, i de l’estimat Oriol Canals (DEP), que s’acompanyaran de guitarres, flautes, tambors, i els elements que calguin en cada moment.
 
Festa dels Anys 70 - 80 – 90  
La música dels anys 70s, 80s i 90s arriba a Sant Quirze dissabte al vespre. Els millors temes i els més populars sonaran a partir de les 21h al centre cívic Can Feliu. El dj Esteban Baelo serà l’encarregat de punxar els temes. La Cafeteria de la Masia organitza aquesta activitat oberta a tothom i amb un preu de 19 euros sopar inclòs.
Podeu comprar les entrades a la mateixa cafeteria o fer reserva trucant al 931771008 ó 653568217.
 
Homenatge a Josep Brossa
Els Amics de la Música i la Societat Coral Il•lustració artística organitzen l’Homenatge a Josep Brossa. Brossa va dedicar molt temps al llarg de la seva vida a dues de les seves passions: la música i el poble de Sant Quirze del Vallès. Va ser director de la Societat Coral Il•lustració Artística durant els anys 80 i va portar el cor infantil i la coral d’adults. D’ell van néixer projectes com la recuperació de les caramelles o la cantada d’havaneres del 1982. També va ser durant molts anys l’organista de la Parròquia de Sant Quirze i Santa Julita i va participar en la creació de la Coral d’Avis de la Residència Assís. Al llarg de la seva vida, també es va atrevir a escriure partitures i arranjaments de cançons. Brossa ens va deixar el passat 8 de maig i el dia 18 de novembre es durà a terme un homenatge a la seva persona en què no faltarà la seva gran passió, la música. 
 
La Societat Coral Il•lustració Artística interpretarà havaneres i adaptacions a cant coral i els Blue Apples realitzaran un concert de versions de cançons conegudes en clau de jazz. L’acte tindrà lloc al celler de la Masia Can Barra a partir de les 20 hores. L'entrada és lliure i gratuïta.
 
Trobareu aquests actes detallats a l'agenda municipal