Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Solidaritat i cooperació

El Mercat solidari recapta fons per a les persones refugiades per la crisi de la Mediterrània

Diumenge es van recollir més de 2.000 euros amb aquesta iniciativa que forma part de la Setmana Solidària


El Mercat solidari recapta fons per a les persones refugiades per la crisi de la Mediterrània

El Mercat solidari de joguines i contes infantils de segona mà ha recaptat un total de 2.089 ,28 euros. L’activitat, celebrada ahir al matí al Parc de les Morisques, va comptar amb molta participació; especialment famílies que van adquirir contes i joguines de segona mà, amb l’objectiu de fer un donatiu a les persones refugiades víctimes dels conflictes armats a la mediterrània. Les joguines que no s’han venut, es posaran de nou a la venda el dia 17 de desembre i els beneficis es destinaran a la Marató de TV3. Les persones assistents també van poder gaudir d'un espectacle infantil a mig matí.

Recordem que aquestes joguines s’han recollit al llarg de les darreres setmanes en diferents punts del poble, equipaments municipals i escoles.
 
Encara sou a temps, féu el vostre donatiu de joguines!
Si nou vau poder participar en la campanya de recollida de joguines, encara sou a temps de fer-ho, portant el material al complex esportiu municipal. Les joguines i contes de segona mà es vendran durant la Marató. La data límit per fer arribar els donatius és el proper 15 de desembre. L’horari és el següent: de dilluns a divendres de 9 a 22.30 hores; dissabtes de 8 a 20 hores; i diumenges de 8 a 14 hores.
 
 
El mercat forma part de les activitats de la Setmana Solidària, que van començar el passat dia 13 de novembre. El lema que ha vehiculat l’edició d’enguany ha estat “Pel dret a una infància digna”. 
 
 
Podeu repassar les activitats de la Setmana, en aquest enllaç.