Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Les Ampa de les escoles del poble preparen un Casal de Nadal

Des d'avui dia 20 i fins a l'1 de desembre podeu inscriure els infants en aquesta proposta lúdica i educativa


Les Ampa de les escoles del poble preparen un Casal de Nadal

Les escoles del municipi preparen ja el Casal del Nadal. Les AMPA del Taula Rodona, Lola Anglada, Turonet, Onze de Setembre, Pilarín Bayés i Purificació Salas organitzen un casal dirigit a tots els nens i nenes del poble, on els infants seran els protagonistes. Durant les vacances de Nadal podran gaudir d’una programació lúdica i educativa ambientada en les tradicions nadalenques. L’objectiu del casal serà fomentar la imaginació i la creativitat mitjançant el joc; cooperar amb les activitats de grup; promoure les normes de convivència i respecte mutu i conèixer les tradicions nadalenques. 

El casal tindrà lloc a l’escola Purificació Salas i hi haurà dos torns: el primer els dies 27, 28 i 29 de desembre; i el segon torn els dies 2, 3, 4 i 5 de gener. L’horari serà de 9 a 14 hores sense dinar, i fins a les 15 h amb dinar inclòs. També hi haurà servei d’acollida des de les 8, i a la tarda fins a les 17 hores.
 
El termini d’inscripcions comença avui, 20 de novembre, i s’allarga fins a l’1 de desembre. Les podeu fer presencialment a l’escola , de dilluns a dijous de 9 a 15 h i de 16.30 a 18 hores, i els divendres de 9 a 15 hores. També podeu enviar un correu a extraescolars@ampapurisalas.cat.  Cal aportar la següent documentació: fotocòpia de la targeta sanitària; del carnet de vacunes, una foto mida carnet o fotocòpia a color i el full d’inscripció del casal que trobareu adjunt a aquesta notícia.
També, en el document adjunt a la part inferior d’aquesta notícia trobareu els preus i horaris detallats, així com les activitats de cada dia.