Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Continua el trasllat dels arbres de la plaça del Sot al recinte firal

Es trasplanten temporalment per poder anivellar la plaça i donar més visibilitat al parc


Continua el trasllat dels arbres de la plaça del Sot al recinte firal

Gran part dels arbres ubicats a la plaça del Sot ja s’han traslladat des d’aquest espai fins a la zona del recinte firal. Allà, s’han començat a trasplantar. Els treballs, que van començar divendres, formen part de la segona fase de les obres del parc de Can Feliu i permetran anivellar aquesta plaça de sorra amb la resta del parc, donant-li així més visibilitat i millors accessos. Al llarg de la setmana s’aniran plantant al recinte. Ara, ja s’hi poden veure una desena. En total es traslladen 29 arbres, entre til•lers i lledoners, que ocupen l’espai del recinte firal, temporalment. Les terres que es mouen des de la plaça també es poden veure en part com a barrera natural al recinte firal, delimitant així un espai per a gossos. 

L’empresa que duu a terme les obres, Artífex, també ha plantat nous arbres en diferents punts del parc. 
Es preveu que l’obra finalitzi el proper 14 de desembre. 
Recordem que aquesta segona fase també ha contemplat la creació d’unes escales en l’accés de la Biblioteca, així com la continuïtat de la vorera, fins ara inexistent, a l’àmbit d’El Turonet. Un altre punt on s’ha treballat ha estat en la zona d’accés des de la Residència, creant un nou sistema de recollida d’aigües que provenien de la Masia de Can Feliu. 
El projecte també inclou la restauració natural del llac de can Feliu.  Es tracta d’una proposta de naturalització que augmentarà la biodiversitat de la làmina d’aigua del parc, amb un increment de la qualitat de l’aigua i una millora estètica, segurament amb planta aquàtica de cara a la tardor.
Les obres també contemplen senyalitzar amb panells les espècies vegetals existents, així com la història i la importància ambiental de la riera.