Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Medi Ambient

Participa a la jornada de neteja de la Serra de Galliners

La iniciativa, que organitza Sant Quirze Vallès Natura, forma part de l'acció "Clean up Europe"


Participa a la jornada de neteja de la Serra de Galliners

Sant Quirze se suma a l’acció “Clean up Europe” aquest proper diumenge dia 26. Des de les 10h del matí i fins a les 13 hores, Sant Quirze Vallès Natura proposa fer tasques de neteja a la Serra de Galliners. Una activitat que compta amb la col·laboració de l'Ajuntament.

Aquesta iniciativa s’organitza des de fa uns anys a tot Europa, amb l’objectiu de conscienciar la ciutadania sobre la quantitat de residus que llancem de forma incontrolada a la natura. D’aquesta manera, es promou la recollida d’aquests materials abocats de manera il•legal als boscos, plateges, marges dels rius, etc.
L’any passat l’Ajuntament va organitzar la primera edició del “Clean up”, amb la col•laboració dels treballadors i treballadores de l’administració local. En total, es van recollir un total de 500 kg de residus a la zona de la riera de Can Feliu.
 
A Sant Quirze aquesta acció es duu a terme al novembre, malgrat que a Europa s’organitza al maig, per no destorbar la fauna de la Serra de Galliners en plena època de cria i nidificació. Si voleu participar, cal fer reserva prèvia enviant un correu electrònic a: sqvnatura@telefonica.net.
 
Recordeu portar guants protectors per poder treballar sense incidències. En finalitzar l’activitat hi haurà un aperitiu de germanor per a totes les persones participants.
L’Agència de Residus de Catalunya promou i coordina aquesta iniciativa a Catalunya. Trobareu més informació en aquest enllaç.