Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Igualtat Dona-Home

Can Barra acull diumenge l'espectacle teatral "Ah (Judit)"

L'assistència és gratuïta però cal reservar les entrades a cultura@santquirzevalles.cat


Can Barra acull diumenge l'espectacle teatral "Ah (Judit)"

Aquest diumenge 3 de desembre, el Celler de Can Barra acull a partir 18 hores  la representació de l’espectacle “Ah (Judit)”, de la companyia El Martell.  L’espectacle es va estrenar el passat abril a la Sala Atrium de Barcelona aconseguint molt bones crítiques i èxit de públic. L’obra és un conjunt d’escenes concatenades que intenten analitzar l’explotació laboral, la repressió política, el masclisme de la societat i en general temes relacionats amb la injustícia i la violència en qualsevol forma de manifestació. Un tipus de teatre que combina el text amb el gest, perquè als dos se li dóna la mateixa importància, en un intent de fugir del “realisme”, utilitzant també el mim i la dansa.

La interpretació connecta molt bé amb els espectadors perquè el seu discurs no és gens críptic i sovint és ple de referències dissortadament massa actuals. L’obra està escrita per Laia Alsina i l’interpreten Cristina Arenas, Martí Salvat i el santquirzenc Josep Sobrevals.

L’espectacle és gratuït però amb aforament limitat. És per aquest motiu que, si hi voleu assistir, heu d'enviar un correu electrònic a cultura@santquirzevalles.cat abans del divendres 1 de desembre indicant nom, cognoms i nombre d’entrades.

L’espectacle forma part del programa del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra les Dones.