Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

Primeres accions del Pla Educatiu Local del poble

Representants de la comunitat educativa, entitats i tècnics municipals van participar ahir en un taller per posar en marxa el projecte


Primeres accions del Pla Educatiu Local del poble

Representants de la comunitat educativa, entitats i tècnics municipals es van reunir ahir al Celler de Can Barra per participar en un taller emmarcat en les primeres accions del Pla Educatiu Local, un projecte subvencionat per la Diputació de Barcelona que definirà les polítiques educatives del poble a partir d’una realitat del municipi i de les seves necessitats. 

Partint de la premissa que tot al nostre voltant i tot el que fem  educa, membres de la comunitat educativa, integrants de diferents entitats i tècnics dels serveis municipals van compartir ahir la seva visió sobre quins aspectes cal millorar i quins potenciar a Sant Quirze del Vallès en l’àmbit educatiu. L’objectiu de la sessió era conscienciar tothom que qualsevol és agent educador des del seu àmbit, posar de manifest la necessitat de transversalitat de les polítiques educatives. 
El projecte està actualment en fase d’anàlisi de la realitat, a partir de les dades estadístiques i qualitatives existents, i també està recollint la informació mitjançant diferents sessions participatives amb els agents implicats. A partir d’aquesta informació es detallaran una sèrie d’accions per continuar garantint una educació de qualitat al poble. La sessió va comptar amb una trentena de participants.
 
Si no vau poder assistir a les sessions, podeu fer les vostres aportacions contestant aquest qüestionari.