Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

Els centres educatius de Sant Quirze organitzen jornades de portes obertes durant aquests dies

Les preinscripcions es podran realitzar del 14 al 25 de febrer


Els centres educatius de Sant Quirze organitzen jornades de portes obertes durant aquests dies

Els centres educatius de Sant Quirze, tant les sis escoles de primària com l’institut, estan celebrant jornades de portes obertes durant aquests dies i estan organitzant tant visites guiades com xerrades informatives per orientar els pares i mares abans de dur a terme les preinscripcions del curs 2011/2012.
L’escola Pilarín Bayés del barri de Les Fonts en celebrarà una avui divendres 28 de gener, a partir de les 15.45 hores. També avui divendres serà el torn de l’escola Lola Anglada, que durà a terme una xerrada informativa i una visita a l’escola des de les 15.45 fins a les 17 hores. Els pares i mares interessats també podran conèixer els serveis del centre Puficiació Salas demà dissabte 29 de gener, en dos torns de xerrades, que tindran lloc a les 10 i a les 11.30, respectivament.
 
Ja al febrer, el pròxim divendres 4, El Turonet oferirà una sessió informativa i una visita guiada de 15.45 a 17 hores, mentre que des de les 17.30 fins a les 20 hores també s’obriran les portes de l’escola Taula Rodona. Finalment, l’escola Onze de Setembre es mostrarà als pares i mares el dissabte 5 de febrer, de 10 a 13 hores. Pel que fa a l’Institut d’Educació Secundària de Sant Quirze, les visites guiades seran el pròxim dimecres 2 de febrer de 18 a 20.30 hores. 


Les preinscripcions es podran realitzar del 14 al 25 de febrer.  Per tal de donar més informació als pares i mares sobre els centres educatius del municipi, l’Ajuntament de Sant Quirze ha elaborat un document que inclou una descripció molt detallada de cadascun d’ells. Podeu accedir a aquest document clicant damunt la imatge.