Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Via Pública

Avancen a bon ritme les obres de la Patronal

Aquests dies es treballa en la finalització de la coberta, que millora l'aïllament i respecta l'estètica d'aquest equipament patrimoni del municipi


Avancen a bon ritme les obres de la Patronal

Les obres de millora de la Patronal avancen a bon ritme i es preveu que estiguin finalitzades a mitjans del mes de desembre, segons el calendari previst. De fet, ja ha finalitzat la insonorització del sostre de la sala nova, així com la nova distribució d’espais mitjançant envans mòbils. També s’ha col•locat la marquesina ubicada a l’accés des del carrer de Barcelona. Resta pendent, però, la finalització de la coberta. Recordem que es canvien les plaques de fibrociment per unes més adequades, de zinc, la qual cosa incrementarà l’aïllament i seguretat de l’edifici, millorarà l’estètica exterior, alhora que es recupera el tipus de coberta originari, com mereix aquest edifici que forma part del patrimoni cultural i arquitectònic del municipi.

L’empresa que executa el projecte és Artífex Infraestructures SL, per un import de 178.105,26€. El contracte d’obres es va signar el passat 2 d’agost i incideix en les dues plantes de l’edifici. L’objectiu és millorar la funcionalitat dels espais existents i independitzar les zones segons les activitats a realitzar. També es milloren les condicions acústiques i s’augmenta la superfície de l’escenari.