Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eleccions

S'amplia el termini del vot per correu per a les eleccions del 21-D

Es podrà remetre el vot fins al 18 de desembre, donat que el primer termini coincidia amb dia festiu


S'amplia el termini del vot per correu per a les eleccions del 21-D
Recordem que el termini per a la remissió del vot per correu s’ha ampliat fins al 18 de desembre. La Junta Electoral Central ha acordat ampliat la tramesa del vot, tenint en compte que finalitzava en un dia festiu, el 17 de desembre. L’ampliació d’aquest termini és pels horaris habituals d’obertura de les oficines de Correus, i com a màxim fins a les 14h del dia límit.

El vot anticipat per correu s’ha de demanar personalment a qualsevol oficina de Correus amb l’exhibició de l’original del document acreditatiu d’identitat i omplint els formularis disponibles a tal efecte. En cas de malaltia o incapacitat es pot sol•licitar per mitjà de persona autoritzada notarialment. En la petició caldrà demanar un certificat d’inscripció al cens electoral que emet la Delegació provincial de l'Oficina del Cens Electoral (OCE). 

El procediment i terminis per exercir el vot exterior a l'estranger es específic segons el tipus de perfil del cens en el que estigui inscrit l'elector/a: Cens d’Estrangers Residents Absents (CERA) o Espanyols Residents Temporalment Absents (ERTA).
 
Tots aquells electors que sol•licitin el vot per correu o exterior no podran votar presencialment a la mesa electoral la jornada electoral del 21-D.
 
Més informació en aquest enllaç.