Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Participació Ciutadana

L'Ajuntament crearà una Comissió de Seguiment Social perquè ciutadania i entitats participin al POUM

Aquest instrument permetrà fer un seguiment proper i veraç del projecte que ja està en marxa


L'Ajuntament crearà una Comissió de Seguiment Social perquè ciutadania i entitats participin al POUM

L’Ajuntament de Sant Quirze ha desenvolupat durant els darrers mesos diferents accions participatives per elaborar una diagnosi del Sant Quirze què volem. Aquesta diagnosi s’inclou en la fase d’avanç de la redacció del nou Pla d’Ordenació Urbanística Municipal.  En aquest sentit, s’han dut a terme entrevistes grupals, accions al carrer i tallers on han participat tant ciutadans i ciutadanes com representants d’entitats. 

 
Ara, abans de l’aprovació de l’avanç i com a òrgan de seguiment que ha de donar continuïtat dels resultats del procés participatiu en les fases de redacció i aprovació, s’ha de constituir  una Comissió de Seguiment Social.
 
Aquesta comissió ha de ser plural en la seva composició amb representants de tots els sectors associatius i ciutadania a títol individual. Amb aquest objectiu l’Ajuntament convida entitats i ciutadania a participar en aquesta comissió. La primera trobada serà el dilluns 11 de desembre a les 19 h a la Casa de Cultura Vila Puig, moment en què es constituirà aquest òrgan i es presentarà la diagnosi del pla.  Les reunions s’aniran convocant puntualment en la mesura que avanci la redacció i aprovació. 
Aquelles persones que estigueu interessades a participar-hi, ho podeu comunicar enviant un correu electrònic a: participacio@santquirzevalles.cat.