Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

L’alumnat de l’Escola Lola Anglada crea dues cooperatives en el Programa Cultura Emprenedora a l’Escola

El projecte treballa el procés de creació i posada en marxa d’una empresa


L’alumnat de l’Escola Lola Anglada crea dues cooperatives en el Programa Cultura Emprenedora a l’Escola

L’alumnat de 5è de primària de l’Escola Lola Anglada va registrar, el dilluns passat 4 de desembre, les dues cooperatives que treballa en el marc del Programa Cultura Emprenedora a l’Escola (CUEME). Els nois i les noies van donar d’alta les cooperatives al Registre General de l’Ajuntament amb els noms de “Mussols amb Art” i “Handnode”. Per arribar a aquest punt del projecte, els estudiants han treballat intensament aquest trimestre per elaborar els estatuts socials, escollir els seus representants, decidir els noms i crear els logotips que donen imatge a les cooperatives.

 
El programa CUEME, impulsat per les regidories de Desenvolupament Econòmic i Local i Educació, amb el suport de la Diputació de Barcelona, es treballa durant tot el curs, on l’alumnat segueix el mateix procés de posada en marxa d’una cooperativa real, i aprèn a crear una empresa des de l’inici fins a la venda del producte. Aquest darrer pas es realitza en un mercat, el mes de maig, a la recta final del curs escolar.
 
Aquest és el cinquè any que es desenvolupa el programa a les escoles de Sant Quirze, sempre amb molt bons resultats acadèmics.