Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Preparant el Nadal

Les activitats amb temàtica festiva centren l'agenda d'aquesta setmana al municipi


Preparant el Nadal

Les activitats que donen la benvinguda a les festes nadalenques continuen aquesta setmana. Propostes infantils, tradicionals i emotives omplen l’agenda d’aquests dies laborables, tot preparant també un cap de setmana intens. A continuació, us detallem les més properes fins divendres.

Activitats en família

Demà dimarts l’escola bressol municipal El Patufet ofereix la sessió “Nadal de colors”. Un espai per experimentar amb iogurt de colors i emportar-se un detallet de Nadal a casa. Serà a partir de les 15.15 hores i s’adreça a nadons a partir d’un mes fins als 12 mesos, i les seves famílies. Més informació i inscripcions a 937211155, o bé al correu elpatufet@santquirzevalles.cat.
 
L’endemà, dimecres dia 13, continuen els tallers amb un ben especial: de galetes de Nadal. En aquesta ocasió, una activitat orientada als joves a partir dels 12 anys i organitzada pel Canya Jove al centre cívic Can Feliu. L’activitat començarà a les 16.30 hores, dirigida per Paula Bito. Més informació a canyajove@santquirzevalles.cat.
 
Finalment, el tram comprès entre els 6 i els 10 anys troba una proposta interessant el proper dijous dia 14. Es tracta del taller “Litografies nadalenques”, que tindrà lloc a la Biblioteca a les 17.30 hores. Es tracta d’aprendre el funcionament d’aquest procediment d’impressió ideat l'any 1796, i que han utilitzat, per l'obtenció i duplicació d'obres artístiques, artistes tan diversos com Picasso, Joan Miró o Antoni Tàpies. 
 
Activitats a Les Fonts
 
La tradició arriba de la mà de la Llar de la Gent Gran dijous a partir de les 17 hores al centre social de Les Fonts. En aquest espai s’inaugura un gran pessebre perquè tothom que vulgui pugui visitar-lo i veure de prop els detalls i les figures que en formen part.
També a Les Fonts, a partir de divendres es podrà visitar la Fira d’artesans. Els dies 15 i 16 de desembre es podrà visitar al centre social de Les Fonts.
Allà també s’organitza divendres el Pessebre Vivent, que s’allarga fins al dia 17. Es podrà visitar divendres i dissabte de 19.30 a 21 hores, i diumenge de 19 a 20.30 hores, quan es farà l’adoració de Ses Majestats els Reis d’Orient.
D’altra banda, tot i que no a Les Fonts, la Coral Amics per Sempre ens porta “Els Patorets” el dia 15 al Casal d’Avis. Aquesta representació esdevé un referent de la cultura i la tradició catalana.
 
Concert de Nadal: Records, amb Lourdes Garcia
 
La música ens introdueix plenament en l’ambient nadalenc de la mà de Lourdes García i la seva proposta de concert de Nadal: Records. Els Amics de la Música ofereixen divendres a les 21 hores al Casal d’Avis els contes de Nadal de la Lourdes García mitjançant cançons. També ofereix un recull de temes que ens arribaren a través del cinema, especialment de melodies que procedeixen del món Disney i d’altres per tots tan conegudes com "The way we were", o "Mary did you know?".
 
En aquesta audició Lourdes Garcia rememora  preuats moments de la seva trajectòria professional, molt àmplia tot i la seva joventut.
La recaptació d’aquest Concert de Nadal serà destinat a la Marató de TV3.
 
Més informació i detalls a l'agenda municipal.