Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Vols ajudar els Reis d’Orient amb l’organització de la Cavalcada?

El proper dia 15 és la data límit per presentar les sol·licituds


Vols ajudar els Reis d’Orient amb l’organització de la Cavalcada?

Ses Majestats els Reis d’Orient busquen persones col•laboradores per a la Cavalcada del proper 5 de gener. Es busquen persones disposades a donar un cop de mà realitzant tasques de patges i vigilants, de manera que els Reis vegin alleugerida la seva feina, saludant els infants. 

Per participar-hi, només cal ser major de 15 anys en alguns casos, i major de 18 en altres. Consulteu les condicions en aquest enllaç.
La data límit per presentar la sol•licitud és el proper 15 de desembre. 
 
Vols que els Reis d’Orient vinguin a casa?
Recordeu que també el proper 15 de desembre és la data límit per sol•licitar que Ses Majestats els Reis d’orient lliurin els regals a les cases del municipi. En total, els Reis visitaran 40 domicilis, i ho faran després de la Cavalcada. A més, també repartiran regals a domicilis de famílies usuàries del servei de Benestar i Gent Gran. Els dos serveis es faran dins del nucli urbà del poble, en horari de 22 a 1h de la matinada.
 
Les sol•licituds s’han de fer en línia, en aquest enllaç, El dia 18 es farà un sorteig entre les sol•licituds rebudes i, a partir del 19 de desembre es publicarà al web de l’Ajuntament el resultat del sorteig. També s’enviarà un correu electrònic de confirmació o denegació de la sol•licitud a les famílies.
 
Trobareu més informació en aquest enllaç. També us poden informar sobre el tràmit a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de la plaça de la Vila.