Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Darrers dies per inscriure's al concurs de disfresses de Carnestoltes o sol•licitar paradeta

El proper divendres dia 15 finalitza el termini per tramitar les peticions per la festa, que tindrà lloc el 10 de febrer


Darrers dies per inscriure's al concurs de disfresses de Carnestoltes o sol•licitar paradeta

El proper divendres dia 15 de desembre finalitza el termini per inscriure’s al concurs de disfresses de Carnestoltes, així com per sol•licitar una paradeta de venda de botifarres. 

 
Dissabte 10 de febrer tindrà lloc la festa del Carnestoltes 2018, amb el tradicional concurs de disfresses i comparses, i la botifarrada popular que oferiran les entitats del poble. 
 
Concurs de disfresses
 
Com altres anys, es preveuen les modalitats de disfressa individual, amb tres categories (0 a 7 anys, 8 a 17 anys i majors de 18 anys) i comparses, que han d’estar formades per un mínim de 10 participants. 
Els terminis d’inscripció al concurs és de l’1 al 15 de desembre per a les comparses, i de l’1 al 20 de gener per a les disfresses individuals. Les sol•licituds s’han de presentar en línia, tot i que l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) pot oferir suport per emplenar la documentació.
Més informació sobre el tràmit, aquí.
 
Sol•licitud de paradeta de venda de botifarres
 
Les entitats i oenagés locals poden sol•licitar paradeta per vendre entrepans i begudes durant la festa del Carnestoltes. El tràmit es realitza en línia de l’1 al 15 de desembre. Tanmateix, igual que a l’anterior tràmit, l’OAC pot oferir suport a les persones interessades.
Les entitats autoritzades a ocupar una parada hauran d’assistir a una reunió informativa el 19 de desembre, a les 19.15 h, a la Casa de Cultura Vila Puig.
 
Podeu consultar aquí la informació sobre el tràmit.