Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comerç

Els comerços participants al Concurs d’Aparadors ja llueixen decoració

Un jurat de la Cambra de Comerç visita aquests dies els establiments, amb propostes inspirades en l’esperit nadalenc


Els comerços participants al Concurs d’Aparadors ja llueixen decoració

Un total de 10 establiments del municipi participen enguany en la 48 edició del Concurs d’Aparadors que organitza la Cambra de Comerç de Sabadell, en col•laboració amb els ajuntaments de la demarcació.

Des del passat dia 11 de desembre i fins al proper 21, el jurat que conforma el concurs està realitzant visites als comerços participants, per valorar els aparadors. Els establiments que concursen són els següents: Cottage, Passarel•la, Fil a l’Agulla, Susanna Boutique, Farmàcia Barberà, Gu Hair, Perruqueria Nieves, Gosmania, Farmàcia 3 cantons, Biovita, i Ortoespai.

El proper dia 22 es donaran a conèixer els guanyadors de cada municipi, així com els de la demarcació. L’Ajuntament lliurarà un premi de 150€ a l’aparador guanyador del poble i l’Associació Sant Quirze Comerç també reconeixerà amb un premi especial l’aparador més sostenible. Per la seva part, la Cambra de Comerç de Sabadell atorgarà 2 guardons als millors aparadors de la demarcació, consistents en un primer premi de 500€ i un segon que els permetrà realitzar un estudi de mercat per a comerços i serveis. La millor campanya nadalenca a les xarxes socials rebrà una matrícula gratuïta als cursos de Màrqueting Digital de la Cambra o un altre curs equivalent. 
 
Podeu veure els aparadors participants en aquest enllaç.