Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

La Patronal reobre les portes aquest divendres amb concerts juvenils solidaris

La sala nova acollirà aquestes propostes, després que hagin finalitzat les actuacions de millora


La Patronal reobre les portes aquest divendres amb concerts juvenils solidaris

La sala nova de La Patronal s’estrena aquest cap de setmana. Després que hagin finalitzat les obres de remodelació, l’espai acollirà demà divendres la Nit Jove solidària de grups locals amb “Galeria’s Studio” i “Kai & SOS a partir de les 21.30h. Uns concerts que es desenvoluparan en l’espai remodelat. 

Després d’uns mesos d’actuacions La Patronal reobre així les seves portes. La nova sala compta amb un sostre insonoritzat que ha permès millorar substancialment les condicions acústiques de l’espai. Les obres de millora també han servit per augmentar la superfície de l’escenari i realitzar una nova distribució d’espais mitjançant envans mòbils que permeten desenvolupar simultàniament diverses activitats aïllades acústicament. Així doncs, passades les festes nadalenques, les entitats podran fer ús habitual de l’equipament.
L’edifici també estrena també nova coberta. Recordem que s’han canviat les plaques de fibrociment per unes més adequades, de zinc, la qual cosa incrementa l’aïllament i la seguretat de l’equipament, millora l’estètica exterior i recupera el tipus de coberta originària. També s'ha substituït la porta principal d’accés a la sala històrica, reproduint l’original però millorant notablement les prestacions a nivell tèrmic i acústic.
Pel que fa als accessos, s’ha col•locat una marquesina a l’entrada des del carrer de Barcelona. A més, l’equipament compta amb un sistema de control d’accessos accionat per clau intel•ligent, que permet controlar tancaments de forma centralitzada i transmetre dades de manera descentralitzada. 
 
Les actuacions, que ha dut a terme l’empresa Artífex Infraestructures SL per un import de 178.105,26€, han millorat la funcionalitat dels espais existents. Properament s’iniciarà l’expedient de la segona fase de les obres, que se centren en la sala històrica. Aquestes augmentaran també la superfície de l’escenari, preveuen el canvi de grades, nou cortinatge i nous elements escènics.