Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Solidaritat i cooperació

La campanya Joguines solidàries 2017 beneficiarà un total de 80 infants del municipi

La iniciativa arriba enguany a la 16a edició i centra la seva atenció en les persones en situació de vulnerabilitat


La campanya Joguines solidàries 2017 beneficiarà un total de 80 infants del municipi

Un total de 80 infants i joves de Sant Quirze, d’entre 0 i 14 anys, rebran les joguines que s’han recaptat gràcies a la campanya “Joguines solidàries 2017”.  Es calcula que l’import total de la donació és de 2.000 €, promoguda per l’Obra social de La Caixa, amb la col•laboració de l’Ajuntament.  L’import ha augmentat respecte a l’any anterior, en què la donació va ser de 1.500 euros. Això ha permès que el nombre d’infants que es beneficia d’aquesta iniciativa sigui superior a l’any 2016.  El programa representa una continuïtat al nostre municipi des de fa 16 anys, amb el donatiu de La Caixa i l’empresa Ambulàncies Falk VL, que enguany ha aportat joguines i material escolar.

Les joguines es fan arribar als nens i nenes i joves que es troben en situació de vulnerabilitat i que són objecte de seguiment per part de Serveis Socials de l'Ajuntament.
L'objectiu de la iniciativa és ampliar i reforçar la tasca de l’obra social d’aquesta entitat bancària i donar suport a la feina que des dels municipis es duu a terme en aquest àmbit, de manera que cap nen o nena es quedi sense joguines aquest Nadal. 
L’acte formal de lliurament  va tenir lloc dilluns, presidit per l’alcaldessa, Elisabeth Oliveras, la tinent d'Alcaldia de Drets Socials, Marta Baldrich, i la directora de l’oficina de La Caixa a Sant Quirze, Anna Jou, acompanyades de la tècnica de Benestar Social, Montse Gil.
L’entitat Creu Roja ha col•laborat enguany en la preparació dels lots i distribució de les joguines. 
Enguany, i com a novetat, cal remarcar que el proper 5 de gener els infants beneficiaris rebran una de les joguines de la mà de Sa Majestat el Rei Gaspar. Serà a les 10.30 hores, i estarà acompanyat d’un patge. El mateix dia, a les 12.30 hores es farà  Les Fonts, al centre cívic de Torre Julià.